A mozgáskoordináció fontos, ebben lehet szerepe akár egy bojlernek is?

Nap, mint nap látunk számtalan embert az utcákon. Gyakran csak akkor figyelünk oda a másikra, kapjuk fel a fejünket, ha valami furcsaságot tapasztalunk. Hiszen egy csípőficamos vagy sánta ember, teljesen máshogy mozog, mint a tömeg körülötte, ezzel egyedivé téve magát és az a nem szokásos mozgás, viselkedés, mindig felhívja az ember figyelmét. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki megbámul egy ilyen jelenséget, inkább azzal van, ha kineveti, vagy elítéli. A mozgásunk már ad egy képet a személyünkről és az első benyomás kialakításában hatalmas szerepe van. Akik táncolnak, vagy valamiféle sportot űznek, mozgásuk minősége teljesen más milyen, mint azoknak, akik a tévé előtt töltik a szabadidejüket.

Ezért járok jómagam is táncolni és futni. A futás kicsit megköti az izmokat, ezért kell a tánc, ahol kicsit ellazulnak és „ízesek” lesznek a mozdulataim. Bármi féle mozgást is végeznék, azt tudni kell, hogy az utána való zuhanyzást semmi pénzért nem hagynám ki. A langyos, meleg víz, kifejezetten jótékony hatással van a megterhelt izomzatra. Szakemberek gyakran vitáznak azon, hogy hideg vízben is kiváló a fürdés egy kiadós edzés után, de én nem bírom elviselni. Erre 1-2 hónapja jöttem rá, a sztori a következő:

Elromlott a bojlerem. Kihívtam egy szerelőt, aki felmérte a kárt, aminek a vége egy olyan 34 000 forint lett. Még szerencse, akkor nem esett neki megcsinálni, mert kicsit drágállottam, vagy ha ennyibe is kerül, lehetséges veszek egy újat, valami modernebbet. Szeretem nagyon a régi jó Hajdú bojlerem, de már kiszolgált azt érzem. Az internetet hívtam segítségül, mint bármelyik kérdésben, amire nem tudom a választ, jelen esetben egy új bojlerre volt szükségem, amit jó esetben fel is szerelnek, mikor kiszállítják. Kicsit kételkedtem, hogy ilyen szolgáltatással találkozni fogok-e, de adtam neki egy esélyt. Villanybojler csere kulcsszóval kerestem rá a neten. Több oldalt át kellett böngésznem, mire megtaláltam azt a remek szolgáltatást, amire szükségem volt. Ariston és Hajdú bojlerek árusításával is foglalkozó oldalt találtam, ahol kiszállítás után be is üzemelik a rendelt árut. Nekem sem kellett több, azonnal megrendeltem az új vízmelegítőmet, ami után Paypal-on keresztül is tudtam fizetni, és mivel keveset használom ezt a fajta fizetési módot, ezért ennek a segítségével térítettem meg az összegét.

Alig vártam az új készüléket. 2 hete zuhanyoztam hideg vízben, azért, mert nyár van és kíváncsi voltam, hogy valóban jó hatású a hideg vizes zuhany. Nem tapasztaltam semmi pozitívet az életemre nézve, sőt, minden egyes fürdés egy tortúrával érte fel. Egy megváltás volt, amikor ez a helyzet megváltozott. Az izmaim is sokkal jobban le tudnak engedni edzés vagy tánc után, mikor a tökéletes hőmérsékletű vízzel öblítem le magam. Szóval szerintem a hideg vizű zuhany legendája kamu, legalábbis nálam nem hozott magával számottevő élettani hatást. Maradok a jól bevált meleg víznél, ezt pedig érdemes egy megbízható vízmelegítőre bízni. Amióta megismertem a villanybojlerbolt.hu weboldalt, azóta csak ajánlom őket minden ismerősömnek, mert egy remek szolgáltatást ismertem meg, remek áron!

Mióta meg van az új bojlerem, azóta mindig hatalmas mosollyal megyek haza edzések után, mert tudom, egy jó, kiadós zuhany vár rám! Gondolom, nem kell részleteznem senkinek sem azt az érzést, amikor hazafelé tart, munkából, vagy szabadidős tevékenységéből és már azon elmélkedik, mit fog enni, miután egy nyugtató pancsit vett. Ez az izgalom sokkal, de sokkal nagyobb, mióta meg van az új bojlerem, mert mindig a tökéletes hőmérsékletű vizet kapom!

Ajánlom mindenkinek nyugodt szívvel a villanybojlerbolt.hu oldalon található szolgáltatást, mert az ember azt kapja a pénzéért, amit elvár! Nincsenek rejtett költségek, vagy több hétig húzódó kiszállítás, csak korrektség reális áron!

A mozgásom is kecsesebb lett, miután a hideg vizes időszakom abba maradt! Fürödjön mindenki melegben és mozogjon mindenki eleget!