A Keresőben Első volt a gyógyír vállalkozásunk számára

Biztos vagyok benne, hogy mint szinte mindenki, Te magad is vettél már igénybe valamilyen egészségügyi szolgáltatást – abban pedig majdnem teljesen biztos vagyok, hogy fordultál már te is magánszolgáltatóhoz. Természetesen általában hozzájuk nem jó kedvünkből megyünk – orvoshoz sem, magánba pedig végképp nem -, de ennek okait mindenki maga tudja, mindenesetre, ha lehet, kerülni szoktuk. Ettől függetlenül néha érdemes elgondolkozni azon, hogy miért, mi alapján választunk ki egy-egy szolgáltatót és a gyakorlatban mit kapunk a pénzünkért – ez optimális esetben megfelelő ár-érték arányt mutat (már ha fogalmazhatok így egy egészségügyi szolgáltatással kapcsolatban), meglepő helyzetben jobb lesz, mint vártuk – legkevésbé jó, de sajnos nem ritka esetben pedig nagyobb a füstje, mint a lángja…

És hogy mi alapján választunk? Nem más, mint a marketing segít minden üzletet, szolgáltatót abban, hogy több embert érjenek el és több ügyfelük legyen, ami nagyon sok rétegben megmutatkozhat.

Ez egyik ilyen réteg vagy módszer többek között például nem más, mint a weboldal készítés – változtasd a látogatóidat ügyfelekké! Ezt hirdeti a Keresőben Első csapata is, és ez egyáltalán nem véletlen. A mai világban az emberek nagy része szinte folyamatosan online van, borzasztóan megnőtt a szerepe a közösségi médiában való elérhetőségnek és megjelenésnek. A konkurencia is nagyon nagy, éppen ezért fontos, hogy amennyiben weboldal készítésre, vagyis készíttetésre adjuk a fejünket, alaposan nézzük meg, kiket bízunk meg a munkával – jobb, mintha mi állnánk neki, hiszen rendkívül összetett és bonyolult egy megfelelő weboldal elkészítése, sokan viszont könnyű pénzt látnak benne, aminek általában meg is van az eredménye…

Személyes tapasztalatom is van sajnos utóbbival kapcsolatban, éppen ezért én egyértelműen a Keresőben Elsőt tudom ajánlani bárkinek, akit érdekelne a téma és szeretné bármilyen jellegű vállalkozásának marketingjének színvonalát egy szuper honlappal emelni. Ez nem csak azért fontos, hogy elmondhassa az ember, hogy van weboldala a vállalkozásának, hanem azért, mert egy megfelelően elkészített, felépített és jól optimalizáltat nagyságrendekkel többen megtalálhatnak. Ez nagyon fontos!

Tehát: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké!

A jó weboldal az egyik legjobb befektetésed lehet, hiszen ügyfeleid száma megsokszorozódhat – nézd csak meg a Keresőben Első honlapján elérhető statisztikákat, az eredmények egyértelműek: a matematika bizony sosem hazudik, nekünk is hatalmas segítséget jelentett. Előtte akárhogy küzdhettünk a reklámozással, ugyan voltak javulások, de sajnos egyik sem hozta meg a kívánt, átütő sikert – ellenben a Keresőben Első munkája végül igazi „gyógyírnak” bizonyult, a számok drasztikusan javultak. Sok döntésünket megbántuk már kezdő vállalkozóként, ezt viszont nem és nem is látok rá túl nagy esélyt, hogy ilyen lenne – ehelyett mindenkit csak arra biztatok, hogy keressétek meg a Keresőben Elsőt és változtassátok a látogatóitokat ügyfelekké!