Köss magán egészség biztosítást, ha nem akarsz sokat várni az orvosra!

Orvoshiány van Magyarországon. ezen nem lehet mit szépíteni. Kevés az orvos, sok a beteg, és ezért van, hogy 4-5 hónapos várólisták vannak egy-egy vizsgálatra vagy műtétre. Nincsen mindenkinek ideje arra, hogy kivárja ezeket hosszú sorokat, így egyre többen fordulnak a TB által nem támogatott magánkórházak felé. Itt sokkal hamarabb, jobb körülmények között jutnak sorra az emberek, de ezeknek a vizsgálatoknak igen borsos ára van. Ezért javasolják, hogy kössünk egészségbiztosítást.

Ezeknek általában fix kamata van, így nem rónak hirtelen nagy anyagi terhet a vizsgálatok a biztosított nyakába.

Vannak olyan egészségbiztosítások, amelyek egy bizonyos keret összegig térítik a vizsgálatok árának néhány százalékát,de vannak olyanok is, amik fix összeggel járulnak hozzá ahhoz, hogy a vizsgálatok közben kiesett anyagiakat pótoljuk.

Nehezen lehet átlátni, hogy melyik biztosítás a legjobb, melyik éri meg a leginkább. Szerintem egyedül lehetetlen is kiigazodni a rengeteg különböző biztosító meglepően hasonló ajánlatai között.

Vannak olyan biztosítások, melyek bizonyos vizsgálatokra, szituációkra terjednek ki és vannak olyanok, amik épp hogy bizonyos vizsgálatokat, betegségeket, baleseteket hagynak ki a biztosított események köréből.

Minden egészségbiztosítás más, nincs két egyforma tartalmú és árú köztük, ez különösen megnehezíti a döntést.

É egy darabig próbálkoztam vele, hogy megkeressem a legjobb biztosítást, de nem sikerült. Végül felvettem a kapcsolatot a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldallal.

A Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldal egy olyan cég oldala, kik főként biztosításokkal foglalkoznak, de ezeken kívül más pénzügyi kérdésekben is tudnak tanácsokat adni.

Magánszemélyeknek és vállalkozásoknak szóló biztosításokkal is foglalkoznak itt, tényleg mindenben tud segíteni a cég.

Eleve a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldalon olvastam utána annak, milyen egészségbiztosítások vannak, milyen előnyökkel járnak ezek. Minden biztosításról írnak egy rövid kis ismertetőt, így el tudjuk dönteni, hogy melyikre van valóban szükségünk.

Ha megvan, mit is szeretnénk, akkor a cég egyik munkatársával kell egyeztetni erről. Ő felkészül a lehetőségeinkből és segít abban, hogy egy megbízható, kedvező árú, jó tartalmú biztosítást kössünk.

Itt ne csak egészségbiztosításokkal kapcsolatban tudnak tájékoztatást adni az érdeklődőknek. Értenek az életbiztosításokhoz, autóbiztosításokhoz, lakásbiztosításokhoz, nyugdíj biztosításokhoz, utasbiztosításokhoz is. Ezeken kívül a hitelfelvétellel kapcsolatban is tudnak segíteni.

Szerintem teljesen normális egyébként, hogy nem ért mindenki mindenhez. Amikor elromlik a radiátor, akkor sem kezdem el megcsinálni, hanem szerelőt hívok. Itt is ez a helyzet. Ha nem tudok dönteni a rengeteg biztosítási ajánlat között, akkor segítségül hívom a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldalt és az itt dolgozó kedves kollégákat.

Én már többször kapcsolatba kerültem velük, mivel az egészség és életbiztosításom megkötésében is segítettek, plusz amikor hitelt szerettem volna felvenni, akkor is egyből ehhez a céghez fordultam segítségért.

nekem már többször segítettek. Látszik, hogy értik a munkájukat. Látszik,hogy a cég már nagyon rég ezzel foglalkozik é több, mint 70.000 ügyfelük volt, akiknek segítettek valamilyen biztosítási vagy pénzügyi kérdésben.

Egyébként a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban oldala is nagyon jól meg van csinálva. Könnyen kezelhető, átlátható, minden lényeges információt meg lehet találni rajta. Sőt, most, hogy még jobban megkönnyítsék az ügyfeleik dolgát, egy applikációt is készítettek, amivel könnyen, gyorsan lehet ügyet intézni, egy felületen lehet látni minden biztosító terméket, szerintem ez is egy nagyon szuper dolog. A pénzügyi intézetek nagy része amolyan maradinak tűnik, ragaszkodnak a papír alapú dokumentumokhoz.

Örülök, hogy a Pannon-Safe Kft – Pénzügyeink biztonságban már inkább applikációt fejleszt, ezzel megkönnyítve az ügyfeleik dolgát.