Mobilvizszerelo hu a vizes ügyek azonnali gyógyítója

Orvosként a gyógyítás a mindennapjaim szerves része, tulajdonképpen e körül forog az életem. A gyerekosztályon altató orvosként már sok mindent láttam, és számos vidám történetet tudnék mesélni, de sajnos legalább ennyi szomorút is. Ezt a mai bejegyzést éppen ezért most nem is ennek a témának szenteltem, hanem egy teljesen más történetnek, amiben szintén szerepet játszik a gyógyítás, csak egy kicsit más értelemben véve. A Mobilvizszerelo hu oldalról fogok most mesélni, és arról a mókás hétvégéről, amikor majdnem eláztattam a saját lakásomat és az alsó szomszédokat is.

Történt egyszer, nem is olyan régen, hogy megraktam egy adag ruhával a mosógépet és mit sem sejtve távoztam otthonról a szokásos módon, hogy mire hazaérek, majd csak teregetni kelljen. Igen ám, de mire hazaértem, úszott az egész lakás a vízben, én meg ott álltam az ajtóban, hogy na akkor ez most hogy történhetett. Miután összetakarítottam a vizet, felhívtam a Mobilvizszerelo hu oldalon található telefonszámot, mert róluk már hallottam a neten. Azzal foglalkoznak, hogy pontosan az ilyen vészhelyzeteket elhárítsák – legyen szó bármilyen vizes katasztrófáról.

Felvázoltam a helyzetet, és szerencsére kellően sürgősnek és halaszthatatlannak ítélték a problémát ahhoz, hogy azonnal reagáljanak rá. Éppen ezért nagyjából egy órán belül már nálam is voltak a szerelők, és nekiláttak a gond forrásának felkutatásának. Egyrészt a mosógépnél is volt probléma, másrészt sajnos a szennyvízcsőnél is, mert kisebb dugulásra lettek figyelmesek a szerelők. Szerencsére ez nem olyan terület, amivel ne tudtak volna elbánni. Rövid idő alatt sikerül megszüntetni ezt a dugulást és kicserélni a hibás vezetéket a mosógépnél is.

Ahhoz képest, hogy számomra mennyire sok dolognak tűnt ez a feladat mennyiség, én úgy éreztem, hogy hamar sikerült a végére járni. A problémát nagyon tisztán és precízen oldották meg és maguk után is igyekeztek tisztaságot hagyni.

Közben pedig arról is beszélgettünk, hogy még milyen területeken tevékenykednek. Itt jutottunk el oda is, hogyha egyébként kihívjuk őket normál esetben – tehát nem csak akkor, ha áll a víz a lakásban -, akkor is szívesen jönnek egy előre megbeszélt időpontra. Ekkor pedig tulajdonképpen bármiben tudnak segíteni, ami vizes dolog. Lehet az egy konyhai felújítás, vagy a fürdőszoba csöveinek cseréje, de lehet az egy új bojler, vagy fürdőkád is, amit szakszerűen a helyére kell tenni. A fűtésrendszerrel kapcsolatosan is érdemes őket keresni, mert egy rossz radiátort is helyre tudnak tenni, vagy éppen ki tudnak cserélni, ha már csak arra van lehetőség.

Ami pedig azt gondolom, hogy külön kiemelendő, hogy garanciát is vállalnak az elvégzett munkára. Annyi felől hallani manapság, hogy a kihívott szakember nem látta el tisztességgel a feladatát. Nos, ez a Mobilvizszerelo hu csapatával nem történhet meg, mert ők kizárólag olyan munkát adnak ki a kezükből, amire vállalják a garanciát és azt, hogy ők jól végezték el a feladatukat a javítás vagy csere alkalmával. Ezen felül pedig az is igaz, hogy az ő számlájukat elfogadja a biztosító. Nálam például ki kellett cserélni a konyhabútor alsó takarólemezeit, mert úgy felázott, hogy elkezdett rohadni. De ez az én problémám, az említett vízszerelési munkálatokról elfogadták a számlát, így nem kellett semmit fizetnem saját zsebből, mindent visszakaptam a biztosítótól annak köszönhetően, hogy jó számlát kaptam.

Ha tehát megbízható munkaerőt kerestek, netán még sürgős is a dolog, akkor a Mobilvizszerelo hu elérhetősége jó, hogyha zsebben van. Gyorsan reagálnak, precízen dolgoznak és garanciát vállalnak minden tevékenységükre. Kell ennél több?!