Egy régi baráttal szóba kerültek a főzőzsámolyok is

Panka egy régi barátom, akivel most újra összefutottunk. Ő gyógytornászként dolgozik, ugyanis nagyon érdekli az emberi mozgás, legyen szó táncművészetről, vagy akár mozgásjavításról. Sokat mesélt arról például, hogy a helyes tartás mennyiben függ össze a jó közérzettel. Ő elsősorban balesetet szenvedett embereket gyógyít most, mellette a férje büféjéből élnek.

Így tért rá, hogy a múltkor milyen jó kis főzőzsámolyt vettek az Rdealer oldaláról. Eleinte én sem tudtam elképzelni, pontosan mit jelent a főzőzsámoly, de Panka megmutatta. Igazából kinézetre olyanok, mintha kis mini gázsütők lennének. És mindezt hol láttam? Hát az rdealer.hu oldalán, ahol mindenféle gépeket lehet kapni, ami egy vendéglátóipari konyhába jól jöhet. Ha például fagylaltgépet keresel, akkor elképesztő nagy választékot találsz a weboldalon. Vannak ott háttérfagyasztók, fagylaltfőzők, fagylaltos sokkolók de rengetegféle kombinált fagylaltgép is. Tehát aki időben el akar kezdeni készülni a nyári szezonra, annak érdemes már tavasszal nézegetni az rdealer.hu-t, ugyanis egy minőségi fagylaltgép vagy fagylaltpult elengedhetetlen kellék lehet ehhez.

Na de vissza a főzőzsámolyokhoz! Amiben az Rdealer kitűnik a többi forgalmazó közül, az egyértelműen a minőség. Az általuk forgalmazott Empero főzőzsámolyok tökéletesen működnek hosszútávon is, nem véletlen, hogy Törökországon kívül (ahol ők a legnagyobb vállalat) a világ számos helyén a piac vezető gyártói közé tartozik a cég.

Ha ránéztek az rdealer.hu-n, miket lehet kapni, akkor látni fogjátok, hogy van Empero gázüzemű főzőzsámoly készülékekből 27 kW-os és 31,25 kW-os is, mely utóbbi három égőkörös. Ezen kívül lehet még náluk kapni egy 10 kW-os és egy 14 kW-os főzőzsámolyt is. Így mindenki meg tudja találni a számára tökéletes gépet, melyekről egyébként nagyjából minden le van írva az egyes termékjellemzőknél.

Amikor Pankáék agyaltak rajta, hogy melyiket is kéne megvenni a büfébe, akkor mindketten a 27kW-ossal szemeztek. És hogy mit kell erről tudni? Annyira belelendült a beszédbe Panka, hogy mindent elmondott arról a főzőzsámolyról. Elsősorban az a fontos, hogy ez a készülék alkalmas forgalmasabb vendéglátó egységek kiszolgálására. A rozsdamentes acél kialakításnak hála erős berendezésről van szó, dupla égőzónával felszerelve, hogy minél effektívebben és gyorsabban történjen meg a felmelegedés. Ezen kívül mágneses biztonsági szeleppel rendelkezik, a felső része ütésálló, könnyen tisztítható, és igen jó teljesítménnyel is bír. Megnézték, és robusztus felépítése ellenére sem foglal borzasztóan sok helyet, és nem is vészesen nehéz.

Ahogyan a legtöbb főzőzsámolyra, erre is 1 év garancia van az Rdealernél, és a raktárból már meg is rendelhető. Pankáék így nem is hezitáltak sokat, tudták, hogy nem találnak ennél jobb gázzsámolyt, úgyhogy meg is rendelték telefonon keresztül. Bankkártyával előre kifizették, és utána házhozszállítást is tudtak kérni – na nem a saját házukba, hanem a büféhez kérték persze rögtön.

Nektek is kellene egy főzőzsámoly? Most már én is tudom, hogy az rdealer.hu-ról könnyedén tudtok venni prémium termékeket. Ha az elérhetőségük érdekelne, akkor pedig minden ott van lent a honlap alján a kapcsolat résznél. Sőt, itt találtam még egy blog cikkek részt is, ahol mindenféle kis rövid cikkek vannak különböző témákban, amik kapcsolódnak az Rdelaer valamely típusú termékeihez. Írnak például a jó étterem titkáról, a melegszendvicssütő gépekről, a mosogató berendezésekről, de konkrét márkákról is. Így nem is kell máshol utánanézned, mit kínál egy-egy gyártó, ezekből a kis informatív cikkekből ugyanis kiderül minden.

Szóval ezek után én jó szívvel tudom ajánlani (elsősorban vendéglátósoknak) az rdealer.hu-t, legyen szó főzőzsámolyról vagy bármi más konyhai eszközről.