A válltáska nézegetés tökéletes gyógyír tud lenni egy fárasztó nap után

Az, hogy ki hogyan kapcsolódik ki. És az, hogy ki, hogyan gyógyítja fáradt lelkét és testét egy nehéz nap után, emberenként változik. Számomra például a legjobb kikapcsolódást ilyenkor a válltáska (vagy bármilyen más táska) kínálat nézegetése jelenti különböző webáruházak oldalain. A legutóbb, amikor gyógyító hatású táskanézegetésre vágytam, az egyik barátnőm által ajánlott annataska.hu weboldal kínálatát nézegettem.

Magára a gyógyító és kikapcsoló célzatú online window shoppingra pedig a lúdtalpproblémáim miatt volt szükség. Aznap tudtam meg ugyanis, hogy hiába a sok évi talpbetét viselés, és lelkiismeretes gyógytornára járás, a lábam egyszerűen alig akar javulni. Ráadásul ha ez így folytatódik, akkor annak érdekében, hogy továbbra is lábra tudjak állni, lehetséges, hogy műtétekre is szükség lesz majd.

Ez a dolog úgy összességében nagyon kiborított. Amire csak rátett egy lapáttal az, hogy a híreket egy amúgy is nehéz munkanap után kaptam. Ettől függetlenül természetesen továbbra sem adom fel a lábproblémáim elleni küzdelmet. Még mindig szebben szeretnék járni, és ezért (ahogy eddig is tettem) továbbra is minden tőlem telhetőt megteszek majd. Csupán arról van szó, hogy kicsit letörtem, és a lelkemnek szüksége volt pár csini válltáskára és az annataska.hu webshopra ahhoz, hogy újra erőre kapjon.

Ha szereted a szép netes üzleteket, ez az oldal hamar az egyik kedvenceddé válik majd

Az annataska.hu egy elsősorban táskák árusításával foglalkozó online üzlet. De kínálatában a táskákon kívül pénztárcák és övek is szerepelnek. A webáruház megálmodói a külalak alapján főként női vásárlókra számítottak a weboldal készítésekor. Termékkínálatukban azonban nem csak nők, hanem férfiak számára készített táskák, tárcák és övek is megtalálhatók. Sőt, a weboldalon lehetőség van kifejezetten unisex termékek keresésére is.

Az annataska.hu egyébként kinézetre gyönyörű és elegáns weboldal. A halvány pasztell árnyalatok kellemesek a szemnek. És úgy eredményeznek kifejezetten kellemes hatást, hogy közben nem vonják el a figyelmet magukról a termékekről. A weboldal színvilágához a szövegek betűtípusai is illeszkednek, amelyek ezáltal fokozzák a finom és elegáns összhatást.

Az annataska.hu nem csak szép, hanem logikus és praktikus is

Az annataska.hu nem csak szép, hanem ezen felül logikusan és praktikusan felépített webáruház. A főoldalon található termékajánló rovatok és az egyes aloldalakon megtekinthető termékek elrendezése légies, nem zsúfolt. Így annak ellenére, hogy az üzletnek hatalmas kínálata van, a vásárló (vagy nézelődő) nem érzi úgy, hogy maguk alá temetik a képernyőjén látható infók.

válltáska

A képek elrendezése mellett a termékkínálatban való keresgélést segítő szűrők és a főoldalról tovább vezető keresési lehetőségek összeállítása is nagyon praktikus. Könnyen megtalálhatjuk az egyes forgalmazott márkákat (pl. Anekke, Tamaris stb.). Egyszerűen választhatjuk ki az általunk előnyben részesített táskatípust (pl. válltáska, hátitáska stb.). És gyorsan elválaszthatjuk a táskák kínálatától a pénztárcák vagy övek termékkínálatát. A vásárlás vagy nézelődés így gyors és egyszerű, vagyis könnyen nagyon jó élménnyé válik.

Prémium minőségű válltáska minden stílus kedvelőjének

Az annataska.hu tehát egy minden szempontból nagyon jól és gondosan összeállított online táskaüzlet. Ráadásul emellett a megvásárolható termékek is nagyszerűek. A weboldal ugyanis kizárólag olyan márkák termékeit forgalmazza, amelyek prémium minőséget, valamint egyszerre meseszép és tartós termékeket garantálnak. Ebből kifolyólag persze akkor, ha innen szeretnénk vásárolni, fel kell készülnünk egy aránylag nagyobb összegű költekezésre, de az árak egyébként a minőséghez képest teljesen reálisak. És ahogy láttam a legtöbbször elérhető az oldalon valamilyen jó akció is.

Ahogyan azt korábban is írtam, az annataska.hu weboldal keresőfelületeinek köszönhetően könnyen megtalálhatjuk azokat a táskákat, amelyek érdekelnek minket. Az oldal ugyanis az egyes táskatípusokat külön aloldalakon mutatja be. Így például külön oldalon találhatjuk meg a borítéktáska, a hátitáska vagy a válltáska kínálatot.

Ha mondjuk egy jó válltáska vásárlására készülünk, akkor a kínálatot a táskatípus aloldalán nézhetjük meg. Ha pedig azt is tudjuk, hogy milyen színű táskára van szükségünk, szűrhetjük úgy a találatokat, hogy csak olyan színű táskákat mutasson az oldal. A termékek hosszú sorát böngészve hamar kiderül, hogy az annataska.hu-n szinte hihetetlen, hogy valaki ne találja meg a neki megfelelő táskát. Hiszen számos különböző méretű és stílusú termék közül válogathatunk.

A termékek megismerését az oldal elsősorban nagyszerű minőségű fényképekkel segíti. Ezek többféle szemszögből (pl. elölről és hátulról, kívülről és belülről stb.) is bemutatják az adott táskát. Így a virtuális tér ellenére is az az érzésünk támadhat, hogy a kezünkben fogjuk, és kedvünk szerint tanulmányozzuk az adott terméket. A képek mellett az egyes táskákról, pénztárcákról és övekről rövid leírásokat is találunk. Ezekből pedig olyan vásárláskor kimondottan fontos infókat is megtudhatunk, mint például az adott válltáska mérete vagy anyaga.

Új táskádat házhoz is szállíttathatod, de egy csomagponton is felkaphatod

Ha kiválasztottuk, hogy melyik álomszép táska lesz az új kedvenc kiegészítőnk, rögtön rakhatjuk is a kosárba és mehet is a rendelés. A vásárlással és szállítással kapcsolatos alapvető információkat pedig a weboldal alján elhelyezett tájékoztatókban tudjuk alaposan megismerni.

A fizetéssel kapcsolatos tájékoztatóban például pontosan utána járhatunk annak, hogy milyen módokon tudunk fizetni az annataska.hu-n történő rendeléskor. Illetve elolvashatjuk azt is, hogy pontosan milyen kötelezettségekkel jár egy-egy fizetési mód kiválasztása. A szállítással kapcsolatos tájékoztatóból pedig megtudhatjuk, hogy abban az esetben, ha számunkra nem igazán felel meg az a lehetőség, hogy a csomagot otthoni vagy munkahelyi címünkre szállíttatjuk, akkor választhatjuk a csomagpontos átvétel lehetőségét is. Ebben az esetben pedig új táskánkat vagy táskáinkat egy általunk kiválasztott GLS-csomagponton, a nekünk leginkább megfelelő időpontban kaphatjuk fel.

Itt a hűségnek is van pénzbeli értéke

Az annataska.hu tehát nem csak tökéletesen felépített, kiváló minőségű termékeket forgalmazó webáruház. Hanem egy olyan online üzlet is, amely figyel arra, hogy bármilyen vásárlói igényt ki tudjon elégíteni. Mindezek mellett pedig még a vásárlói hűséget is jutalmazza, ugyanis mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy csatlakozzon egy nagyszerű hűségprogramhoz.

Ebben a hűségprogramban vásárlásaink után (a végösszegtől függően) különböző mennyiségű hűségpontot gyűjthetünk, amelyeket bizonyos összegyűlt mennyiség fölött későbbi vásárlásaink során remek kedvezményekre tudunk beváltani.

Ahhoz, hogy valaki csatlakozhasson ehhez a király programhoz, csupán vásárlói fiókot kell regisztrálni az annataska.hu oldalon, és kezdődhet is a pontok gyűjtögetése. A hűségprogram részleteit a weboldalon szintén megtaláljuk.

Az annataska.hu tehát egy olyan online táskaüzlet, ahol a vásárlás vagy a “csak úgy nézelődés” több szempontból is nagyszerű élmény lehet. Ezáltal pedig a weboldal böngészése nagyon jót tud tenni egy fárasztó munkanap után azoknak, akik pihenésképpen szívesen “lógnak” webáruházak oldalain.

Én például a válltáska kínálatuk átnézése után rögtön nem láttam olyan szomorúnak az életemet. Ráadásul azt hiszem, találtam is egy olyan táskát, ami megfelelő motivációt jelenthet a gyógytorna és a járásommal való foglalkozás folytatásához.

Ennek a bejegyzésnek a lényege és fő üzenete pedig szeretném, ha az lenne (már amellett, hogy az annatsaka.hu egy király webáruház): mindegy, hogy mivel kapcsolódsz ki, csak legyen olyan tevékenység, amelynek során egy fárasztó és letaglózó nap után megnyugvásra találhatsz!